The Inner Circle

The Inner Circle recensie
6
The Inner Circle
The Inner Circle
Alle profielen worden handmatig gecontroleerd, geen fakers
Vooral aantrekkelijke en succesvolle singles te vinden
Hier vind je diepgang met kans op een serieuze relatie

Wat is The Inner Circle?

The Inner Circle is een datingapp voor de iPhone of Android waar je je gemakkelijk en snel gratis kunt aanmelden. Je moet direct een foto uploaden en deze wordt binnen korte tijd gekeurd. Of aantrekkelijkheid een grote rol speelt? Wij denken van wel. Naast dat je minimaal een HBO-opleiding moet hebben gevolgd, ‘young professional’ bent of je geld verdient als zelfstandig ondernemer. Als homo ben je zeker welkom, je kunt in je profiel aangeven of je op mannen, vrouwen of allebei valt.

Voordeel van de app is dat wanneer je bent goedgekeurd, je kunt daten met knappe jonge singles met dezelfde interesses en voorkeuren. Nadeel is dat je natuurlijk wel geaccepteerd moet worden en dat hangt dus af van je uiterlijk en je beroep of inkomen.

Gratis profiel bij The Inner Circle

Aanmelden bij The Inner Circle is gratis. Wil je echter volledig gebruik maken van alle mogelijkheden, kost een full membership je €40 per maand. Dat is zeker niet niks, maar dat is ook de reden dat je hoogopgeleid moet zijn en een goed inkomen moet hebben. Als je erg knap bent, ben je vast ook welkom. Ieder nieuw aangemaakt profiel wordt handmatig gekeurd, dus als je door de ‘ballotage’ komt, behoor je tot The Inner Circle en kun je aan het daten slaan. Als je voor 40 euro een knappe succesvolle vent aan de haak slaat, is dat eigenlijk niet zo heel duur :). Echter, omdat er zoveel mensen worden uitgesloten en je niet zoveel kunt met het gratis profiel, geven wij geen goede beoordeling.

6 Totale Score
Matig

Pluspunten
  • Alle profielen worden handmatig gecontroleerd, geen fakers
  • Vooral aantrekkelijke en succesvolle singles te vinden
  • Hier vind je diepgang met kans op een serieuze relatie
- Minpunten
  • Alles draait om uiterlijk en opleiding/werk
  • Lidmaatschap is vrij duur (€40 per maand)
Gebruikers Beoordeling: Wees de eerste!
Gratishomodate.nl
Logo