Squirt.org

10 dagen gratis Squirt.com
9.5
Squirt.org
Squirt.org
Gratis volledige toegang voor 10 dagen
Groot aanbod aan video's en foto's
Handige functies zoals GPS tracker
Gratis Fan club upgrades mogelijk

Wat is Squirt.org?

Squirt.org is de grootste gaycruising site van Nederland. Met de app van Squirt zie jij snel en gemakkelijk waar de beste plekken van de stad zijn voor homo’s en gays. Kies je stad uit en ga op zoek naar een hete date om je mee te vermaken. Dit kan zomaar een parkeerplek, bar of park zijn. Jij kiest jouw eigen date uit.
Naast gratis cruising, heb je ook volledige toegang tot alle profielen van andere leden. Uniek is dat je zelfs met de mobiele website op je telefoon de gps-tracker kan gebruiken en zo zeker een hook-up krijgt als je op pad bent. Ook alleen vanuit huis kom je genoeg aan je trekken, want er staan gratis video’s van andere homo’s op de website die je kunt afspelen wanneer jij dat wilt.

Squirt.org profiel

Krijg nu 10 dagen gratis toegang tot de grootste gay cruising site van Nederland. Aanmelden is supermakkelijk en snel gedaan. Met jouw aanmelding kun je gratis chatten, geile foto’s en video’s bekijken van andere mannen. Ook kun je zien waar de heetste plekken zijn voor gays om af te spreken (o.a. parken, parkeerplaatsen en clubs).

Gratis basis lidmaatschap

Na de 10 dagen gratis full membership, kun je ook verder met het basis lidmaatschap. Dit is volledig gratis en je zit nergens aan vast. Je kunt er ook voor kiezen om verder te gaan als ‘Fan club member’. Dit is een betaald lidmaatschap waarmee je je onbeperkte toegang tot alle functionaliteiten van Squirt.org krijgt.
Het verschil tussen het gratis en betaalde abonnement zit in de limieten per dag. Zo kun je als Fan club member onbeperkt video’s bekijken, webcammen en cruising locaties bekijken. Als basis member is dit beperkt tot bijvoorbeeld één video, één private chat en 5 verzonden e-mails per dag.

Gratis 30 dagen Fan club upgrade

Ook uniek aan Squirt.org is de mogelijkheid om gratis weken volledig toegang te ‘verdienen’. Je kunt tot 30 dagen gratis upgrade krijgen als je een nieuwe cruising locati fotografeert en instuurt. Als je zelf de binnen-en buitenkant op de foto zet, krijg je 2 maanden gratis toegang! Daarnaast verdien je een 15 dagen upgrade als je een ‘cocktale story’ in hebt gezonden die 4 of meer sterren krijgt van andere leden. Je krijgt zelf tot 5 dagen gratis toegang als je andere leden erbij ‘naait’ omdat ze de regels overtreden.


9.5 Totale Score
Erg goed

Als je op zoek bent naar een snelle date, gratis sexchat of gewoon foto's en video's van andere mannen wilt bekijken, ben je bij Squirt.com aan het juiste adres.

Pluspunten
  • Gratis volledige toegang voor 10 dagen
  • Groot aanbod aan video's en foto's
  • Handige functies zoals GPS tracker
  • Gratis Fan club upgrades mogelijk
- Minpunten
  • Als je een serieuze relatie zoekt, zoek snel verder
  • Kosten van de Fan club zijn lastig te vinden op de site
Gebruikers Beoordeling: Wees de eerste!
Gratishomodate.nl
Logo