Scruff

Review Scruff

Wat is Scruff?

Scruff is een alternatief voor Grindr. Net als Grindr is Scruff een gratis app op je mobiele telefoon die je gebruikt om gays en homomannen in je omgeving te vinden en mee af te spreken. De app werkt met een swipe-systeem zodat je snel en gemakkelijk door alle profielfoto’s kan swipen en aan kunt geven of je interesse hebt in het profiel. Swipe is wereldwijd actief en ook in Nederland wordt de Scruff app steeds meer bekend. Naast chatten en dating met andere mannen, biedt Scruff ook de mogelijkheid om tijdens het reizen nieuwe ontmoetingen aan te gaan.

Gratis Scruff profiel

Een nieuw Scruff profiel aanmaken is altijd gratis en doe je snel via een iPhone of Android telefoon. Met het gratis account kun je volop op zoek naar andere gays bij jou in de buurt, al is het aanbod van Scruff leden in Nederland iets beperkt. Het gratis Scruff profiel is al heel uitgebreid, maar wil je volledig gebruik maken van alle functies van de app, kies dan voor het Scruff Pro lidmaatschap.

Boordeling Scruff

Scruff wordt goed beoordeeld in de App en Playstore. In vergelijking met Grindr is het aanbod van gaymannen wat tegenvallend volgens recente beoordelingen, maar de kwaliteit en de functionaliteiten van de app worden goed beoordeeld. Geen ‘fakers’ en nepprofielen, maar echte guys die op zoek zijn naar (sex)contact en een leuke geile chat.

Review Scruff

8 Totale Score
Goed

Ondanks het wat kleine aanbod aan Nederlandse profielen wordt de kwaliteit van de app goed beoordeeld door de leden. De gratis app is zeker de moeite waard om eens te bekijken.

Gebruikers Beoordeling: Wees de eerste!
Gratishomodate.nl
Logo