Lexa

Review Lexa Gratis homodate
9.5
Goedkoop in vergelijking met andere datingsites
Groot aanbod in singles
100% geverifieerde profielen

Wat is Lexa?

Lexa is een grote naam in (gay)datingland en dat is niet voor niets. Er worden maandelijks meer dan 5,5 miljoen berichten verstuurd via de Lexa app. Lexa is wereldwijd actief op zowel de hetero als homo datingmarkt. Daten via Lexa doe je als je op zoek bent naar een leuke date die zomaar uit zou kunnen lopen op een relatie. Uit onderzoek bleek dat maar 3% van álle geïnterviewden in Nederland een relatie hebben of hebben gehad met iemand die ze via Lexa hebben ontmoet.

Gratis Lexa lidmaatschap

Maak gratis een profiel aan en bekijk onbeperkt de profielen van anderen. Lexa heeft een gratis datingapp waarmee je nieuwe leuke contacten kunt leggen. Met dit basis gratis lidmaatschap kun je gemakkelijk kennis maken met de Lexa community. Als je overtuigd bent van de toegevoegde waarde van de datingwebsite, kun je een premium lidmaatschap afsluiten. Vanaf €9,95 per maand (bij 6 maanden) maak je al gebruik van alles wat Lexa je te bieden heeft.

Gratis Lexa events

Het unieke aan Lexa is dat er ook gratis Lexa events georganiseerd worden. Je kunt je als member hiervoor aanmelden als je dat wilt. Op dit moment zijn er vanwege corona veel online events, zoals een muziekquiz waar je in teamverband tegen elkaar strijd of trainingssessies voor mannen. Er zijn ook veel events geweest en zullen er weer komen, zoals singlesnights, workshops en gezellige borrels.

Review Lexa Gay

9.5 Totale Score
Uitstekend

De meeste keus aan homo's die ook interesse hebben in een relatie of in ieder geval een leuke date. De kosten voor een full membership zijn lager dan gemiddeld.

Pluspunten
  • Goedkoop in vergelijking met andere datingsites
  • Groot aanbod in singles
  • 100% geverifieerde profielen
- Minpunten
  • Nog geen gevonden!
Gebruikers Beoordeling: Wees de eerste!
Gratishomodate.nl
Logo