Gaybuddy

Gratis Gaybuddy account
9
Gaybuddy
Gaybuddy
Groot aanbod van (geile) mannen
Geen maandelijkse abonnementen
Gratis credit bij inschrijving

Bij Gaybuddy kun je gratis een eigen profiel aanmaken, waarmee je ook de profielen van andere leden kunt bekijken. Alle nieuwe profielen worden 100% handmatig gecontroleerd wordt aangegeven, waardoor er zo goed als geen fake profielen op de website te vinden zijn. Er zijn wel fictieve profielen te vinden, maar hier kun je dan ook niet mee afspreken natuurlijk. Waarom er met genoeg echte leden gebruik gemaakt wordt van fictieve profielen is vanwege entertainmentdoeleinden, geeft Gaybuddy aan.

Gaybuddy zegt maar liefst 4.500 nieuwe leden per maand te mogen verwelkomen, dus het aanbod is groot. Er wordt gewerkt met credits die je kunt kopen, hiermee kun je chatten met andere leden en een date afspreken. Je krijgt nu tijdelijk 1 credit gratis als je je nu inschrijft als gratis lid. 

Welke homodate kun je bij Gaybuddy vinden?

Gaybuddy richt zich enkel op de homoseksuele man. Vrouwen en hetero’s zul je er niet vinden. Dit zie je ook meteen als je op de website van Gaybuddy terecht komt. Veel profielfoto’s van mannen, al dan niet met een ontbloot bovenlichaam. Veel profielen zijn gericht op sex en geile chats, maar ook voor een wat meer serieuze date heb je kans van slagen bij Gaybuddy.

Gratis Gaybuddy profiel

Inschrijven bij Gaybuddy is 100% gratis en vrijblijvend. Met je gratis profiel kun je onbeperkt profielen van andere gays bekijken. Om berichtjes te sturen moet je credits aanschaffen. Deze credits kun je kopen vanaf €0,73 per stuk. Je hebt dus niet te maken met maandelijkse abonnementen of automatische incasso’s. Jij bepaalt zelf hoe actief je bent op de website van Gaybuddy. Je krijg nu tijdelijk 1 credit gratis bij inschrijving op de website.

Review Gaybuddy

9 Totale Score
Goed

Place here Description for your reviewbox

Aanbod
9.5
Prijs
9
Kwaliteit
9
Pluspunten
  • Groot aanbod van (geile) mannen
  • Geen maandelijkse abonnementen
  • Gratis credit bij inschrijving
- Minpunten
  • Maakt ook gebruik van gefingeerde profielen
  • Kosten kunnen hoog oplopen als je erg actief bent met chatten
Gebruikers Beoordeling: Wees de eerste!
Gratishomodate.nl
Logo